Frederik Jensen

Hej mit navn er Frederik og jeg er 13 år...... snart 14

Jeg fik min interesse for brevduer igennem min morbror og morfar Jørgen og Henning som jo har haft brevduer i mange år, så i 2011 efter at have vist interesse for deres (J&H) duer fik jeg lov til at starte op selv så var jeg glad,der var dog en betingelse fra min mor og far, at jeg fortsatte til fodbold.Så jeg spiller stadig fodbold.

Jeg må sige at det har været  nemt at starte op for mig J&H byggede et dejligt slag hvor jeg kunne starte med ca.30-40 unger.Nu manglede jeg bare at få nogle duer ind.J&H gav mig lov til selv at vælge hvilke par jeg ville have unger fra. det må jeg ikke mere Ha Ha.De troede vist ikke rigtigt på mig men jeg havde gået alle deres duer igennem og set hvilke par der avlede godt og det holdt nogenlunde stik.

Jeg har også været utrolig glad for al den hjælp jeg har fået af andre rigtige gode duefolk.Jeg kan foreksempel nævne at Team Knudsen vores dobbelte DM mester tilbød mig 6 unger og jeg takkede selvfølgelig ja med det samme.Nogle andre jeg også gerne vil takke for hjælp og duer er Bjarne Jensen ,Lars Kristensen Dan 114 og  Søren Eilsø Ringsted.Tusind Tak.

Mit slag er bygget til 24 gamle duer og ca. 30 unger. I det første rum er der plads til 12 enke hunner og i rum 2 er der 12 reder til mine hanner og det 3 rum har jeg ungerne.Jeg flyver total system så jeg får brugt alle mine duer.

Nu glæder jeg mig bare til uge 19 hvert år så vi kan komme igang med flyvningerne.

 

Artikler

Her finder du gode artikler

 

-

Team Knudsen - Dan 030 Ringsted 

(Lånt fra DDB)

 

 

Film fra Youtube

 

Film fra Taiwan 

The Pigeon Game 

Barcelona Jos Thon'e 

Klar til kapflyvnings sæson

Jos Thone

Klubhus

 klub 07 09 1968

Det nye klubhus bliver taget i brug 1968

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.